Katerória

    Kerrock, azaz akril konyhapult - ára és alkalmazása

    A cikket több mint 1096+ felhasználó tekintette meg
    A Kerrock egy újkeletű kompozit anyag, amely teljesen eltérő módon használható. Különösen népszerűvé vált a konyhák és fürdőszobák munkafelületei, vagyis a pultok és a mosdókagylók kialakításához. Maga a Kerrock alumínium-hidroxidból és akril alapú polimer kötőanyagokból áll. Legnagyobb előnye, hogy tetszés szerint formázható. Ragasztható, csiszolható, hajlítható, csavarható és termikusan megmunkálható.
    Szakcikk 1096
    kerrock falburkolat
    Rendszerünkben van még 288 kivitelező a következő területre Konyhabútor, egyedi konyhabútor:

    1. Kerrock: jellemzők, felhasználás és tisztítás

    Elmondható, hogy ez egy igen kemény, ellenálló és strapabíró anyag, jellemzői könnyen összehasonlíthatók a természetes kőével; másrészt számtalan színben megtalálható, mint bármely más mesterséges anyag. Érintésre viszont finomnak, simának és melegnek tűnik. Az akril lapok rendkívül tartósak, könnyen tisztíthatók és karbantarthatók. Nem porózusak, így a szennyeződések nem tudnak behatolni a felület alá. Ha foltok jelennek meg, azok nem abrazív hatású tisztítószerekkel eltávolíthatók.

    Az akril ellenáll a mechanikai sérüléseknek és a hőnek is. Azonban nem szabad közvetlen hőforrásnak, például nyitott gázégőnek kitenni, és forró edényeket sem szabad rá tenni. Az akril konyhai munkalapokon vágódeszka nélkül semmit sem szabad vágni, szeletelni. Ha karcolások jelennek meg, csiszolással eltávolíthatók.

    2. Kerrock termékek

    A Kerrock, azaz az akril tényleg bármire használható, bármi készülhet belőle. A munkalapok és mosogatók mellett egyre gyakrabban készülnek belőle mosogatók, falburkolatok, bútorok, sőt homlokzatok és díszítőelemek is.

    Kerrock falburkolat
    Kerrock falburkolat

    Az akril szerkezeti tulajdonságai kiválóak, mivel könnyen megmunkálható, formázható és sokféle célra felhasználható. A kerrock részek illesztései a csiszolást követően észrevehetetlenek, teljesen homogénnek és simának fog kinézni a felület. Ezért a kerrock elemek teljes tervezési és beépítési szabadságot adnak.

    2.1. Konyhai munkafelületek

    Elmondható, hogy a kerrock a konyhai munkalapok ideális anyaga. A pult ütésálló, meleg tapintású, antiszeptikus és könnyen tisztítható. A széles szín- és textúraválasztéknak köszönhetően a Kerrock pult minden konyhabútorral kombinálható. Hosszú élettartamának egyetlen feltétele, hogy ne legyen kitéve nyílt lángnak vagy hirtelen melegítésnek.

    Kerrock konyhai pult
    Kerrock falburkolat

    2.2. Mosdókagylók

    A mosdókagylókra, valamint a kerrockból készült mosogatókra kiváló tulajdonságai miatt egyre nagyobb a kereslet. Könnyen tisztítható és karbantartható ellenálló anyag, antibakteriális felülettel, de ami talán a legfontosabb, hihetetlen formálási lehetőségeket kínál. Ma már igen széles körben alkalmazzák magas nedvességtartalmú szaniter helyiségekben. A mosdókagyló lehet beépíthető, szabadon álló, közönséges, dupla, hagyományos vagy modern. Mindegyik lehet más színű és más alakú vagy méretű, így egyszerűen nincs olyan fürdőszoba, amelyben ne találná a helyét.

    Kerrock mosdó

    3. Kerrock színárnyalatai

    A Kerrock színek három változatban találhatók: 26 külön színben, 31 gránit színben és 23 terrazzo színben. A különálló színek között megtalálhatók a fehér, a pasztell és a nagyon élénk árnyalatok is. Ha viszont a természetes kő kinézetét szeretnénk imitálni, akkor a gránit vagy a terrazzo árnyalatok közül választhatunk.

    4. Mennyibe kerül egy akril konyhalap?

    A kerrock konyhai pultok ára négyzetméterenként színtől és a kidolgozástól függően 80-190 ezer Forint között mozog.

    Ha úgy dönt, hogy a fent említett konyhapultok közül szeretné valamelyiket beépíteni, a Daibau weboldalán felvehetik a kapcsolatot munkatársainkkal, és árajánlatot, tanácsot kérhetünk, valamint további információkat találhat a témával kapcsolatban, de a gyártóktól és forgamlazóktól is kérhet árajánlatot, és akik megfelelő ajánlattal válaszolnak minden felhasználó megkeresésére.

    Szakcikk 1096
    Szerző: Daibau Magazin

    Hasznos volt a cikk?


    Lakberendezési ötletek

    Magazin - Friss lakberendezési ötletek és szakértői tanácsok otthona kialakításához.

    Jó kivitelezőket keres a következő település területén Konyhabútor, egyedi konyhabútor?

    Rendszerünkben van még 288 kivitelező a következő területre Konyhabútor, egyedi konyhabútor:

    Díjmentes szolgáltatások
    Helyi kivitelezők
    Jutalék nélkül
    Rendszerünkben van még 288 kivitelező a következő területre Konyhabútor, egyedi konyhabútor
    9.9
    0

    FAFURDANCS 2000 Gyártó-, Szolgáltató- és Kft


    9.7
    0

    KONYHA MÖBEL Kereskedelmi és Szolgáltató Kft


    9.5
    0

    WAD Bútor Kft


    10
    0

    FA-HÉJ Faipari és Kereskedelmi Kft


    Használati feltételek I Adatvédelem I Tájékoztató a sütikről I Impresszum
    © 2023 Daibau.hu | Minden jog fenntartva!