Katerória
    A textil padlóburkolatok nem csak a magánházakban, de középületekben, irodákban vagy vendéglátói létesítményekben is megtalálhatók. A szőnyegpadlók melegebbé, otthonosabbá és kényelmesebbé varázsolják a helyiséget, ráadásul a textil padlóburkolatok tompítják a hangokat is.
    Szakcikk 112
    padloszonyeg
    Rendszerünkben van még 357 kivitelező a következő területre Padlóburkolatok:

    1. Textil padlóburkolatok

    A textil padlóburkolatok különféle típusú, méretű, formájú, színű, textúrájú és szerkezetű, valamint anyagú szőnyegek, így a megfelelő kiválasztása mindig igazi kihívást jelent, még akkor is, ha egészen biztosak vagyunk abban, hogy mit is szeretnénk. Mindezeken felül áruk is megfizethető más típusú padlóburkolatokhoz képest. Általánosságban elmondható, hogy az egyetlen hátrányuk a valamivel igényesebb karbantartás és a rövidebb élettartam, bár jó karbantartással akár évtizedekig is kitarthatnak.

    Most már csak azt kell eldöntenünk, hogy melyiket is válasszuk: szőnyeg, padlószőnyeg vagy szőnyegpadló legyen? Magukat a típusokat a szövés módja, a textúra, a minták és a formák különböztetik meg egymástól.

    2. Padlószőnyeg

    A lakóterekben leggyakrabban használt padlóburkolat minden bizonnyal a padlószőnyeg, amely otthonos és meleg érzést kelt, hiszen kényelmes és puha tapintású.  Kiváló választás kisgyermekes családoknál, mivel tompítja a hangot, illetve az esést is enyhiti.  Antistatikusak és lángállóak. Noha sok pozitív tulajdonságát felsoroltuk, olyan helyiségekbe nem ajánljuk a padlószőnyeg lefektetését, ahol légzési problémákkal küzdők, asztmások is tartózkodnak, mivel nagyon sok port magába szív, gyorsabb a porképződés. A szőnyegpadló hátlapja általában jutavászonból készül, a felső oldal szövött textil. Tekercsben kerül értékesítésre, mivel így könnyebb szállítani és beépítése is egyszerűbb.

    Tekercs szőnyeg
    A padlószőnyeget tekercsben árulják, így szállításuk és beépítésük is egyszerűbb

    2.1. Padlószőnyeg ára négyzetméterenként

    A padlószőnyeg ára több tényezőtől függ, a vastagságtól és a minőségtől függően, általában 5600 és 10 000 Forintba kerülnek négyzetméterenként.

    3. Szőnyegpadló

    Ennek a textil padlóburkolatnak nincs hátoldala, csomózási eljárással készülnek, ami nagyon homogénné teszi a szerkezetét; egyenletesen vastag, és a felületen a színek és a minták is egyenletesek.

    Modern padlószőnyeg
    A minőségi szőnyegek esztétikailag is gazdagítják otthonunkat

    3.1. Szőnyegpadló négyzetméterára

    Mennyibe kerül a szőnyegpadló? A szőnyegpadló ára 4 000 és 16 000 Forint között mozog négyzetméterenként, a legjobb minőségű szőnyegek pedig akár 10 évig is kitartanak.

    4.  Hogyan válasszuk ki a megfelelő textil padlóburkolatot?

    Ha a textilburkolatok választása előtt állunk, javasoljuk, hogy az adott helyiség, szoba alapján válasszuk ki a megfelelő burkolatot. Szőnyegpadló választása esetén a bútorok és a fal színével harmonizáló színűt, mintázatút igyekezzünk választani. Ha kétségei vannak, forduljon a szalon szakértőjéhez vagy egy lakberendezőhöz, aki minden bizonnyal a segítségünkre lesz tudásával és tapasztalatával.

    Szakcikk 112
    Szerző: Daibau Magazin

    Hasznos volt a cikk?


    Lakberendezési ötletek

    Magazin - Friss lakberendezési ötletek és szakértői tanácsok otthona kialakításához.

    Jó kivitelezőket keres a következő település területén Padlóburkolatok?

    Rendszerünkben van még 357 kivitelező a következő területre Padlóburkolatok:

    Díjmentes szolgáltatások
    Helyi kivitelezők
    Jutalék nélkül
    Rendszerünkben van még 357 kivitelező a következő területre Padlóburkolatok
    9.7
    0

    Révész '94 Építőipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft


    9.6
    0

    Royal Banana Kft.


    9.3
    0

    OKTO-BAU Építőipari és Szolgáltató Bt


    9.2
    0

    SZERVA-BÁR KFT


    Használati feltételek I Adatvédelem I Tájékoztató a sütikről I Impresszum
    © 2023 Daibau.hu | Minden jog fenntartva!