Katerória

    Fémkerítések

    A cikket több mint 622+ felhasználó tekintette meg
    Amikor fémről van szó sokan a vasra vagy az acélra gondolnak, de e két anyag kémiai összetétele nem ugyanaz, mi több az acél a vas legfontosabb ötvözete. Ebből az anyagból készült, acélnak nevezett kerítéseket és korlátokat lakó- és ipari épületeken belül és kívül egyaránt használják. A fémkorlátok célja a magasból való zuhanás elleni védelem. Biztonsággal kijelenthető, hogy az acélkerítések a leggyakrabban használt kültéri kerítések, amelyek elsősorban az erkélyek vagy a családi házak és telkek védelmére szolgálnak.
    Szakcikk 622
    vas kerites
    Rendszerünkben van még 251 kivitelező a következő területre Fém kerítés:

    1. Fémkerítés jellemzői

    Amennyiben acélkerítés mellett döntött, célszerű rozsdamentes acélt választani, ugyanis krómot tartalmaz, amelynek hatására az acél önvédő réteget képez, és nem rozsdásodik, de a króm növeli az acél szilárdságát is. Így a rozsdamentes acél előnye a hagyományos acéllal szemben a korrózióállóságban, az esztétikus megjelenésben és a hőállóságban rejlik. A rozsdamentes acél kerítés hátránya, hogy árban közelebb áll a kovácsoltvas kerítés árához mint a hagyományos acélhoz.

    Ha hagyományos acélból készült kerítést választ, fel kell készülnie a karbantartására is. A klasszikus acélkerítést ajánlott először homokfúvással, majd porfestéssel védeni. Ez az évek során könnyebb karbantartást és kevesebb felülkezelést garantál.

    Az acélkerítések alapanyaguk tulajdonságai miatt a stabilitás és az erő érzetét keltik. Az acélból számtalan formatervezési megoldás készíthető. Fontos azonban figyelembe venni, hogy az ügyfél mit szeretne elérni a kerítéssel, illetve, hogy az csak biztonsági célokat szolgál majd, vagy védekezni szeretne a kíváncsi tekintettektől is.

    A VasAtis Kft. szakemberének tanácsa

    1. Miben rejlik a VasAtis Kft. termékeinek a minősége?

     
    Cégvezetőként személyesen végzem a felméréseket, elkészítem az árajánlatokat, és a kivitelezést is felügyelem. Termékeinket úgy készítjük, mintha magunknak készítenénk, kiváló minőségben. Érdemes velünk számolni azért is, mert különböző lehetőségeket tudunk felkínálni a választott minőség, a rendelkezésre álló idő és az anyagi keret tekintetében is.

    2. Kapuk és kerítések készítésén kívül mivel kereshetik meg Önöket az ügyfelek?

    A leggyakoribb igény a kapu és kerítés készítésén kívül magánszemélyeknek a féltetők, garázsok, korlátok, lépcsők készítése, de bármilyen egyedi igényt kiszolgálunk, sőt a probléma megoldásában ötletekkel is szolgálunk. Ipari megrendelőinknek dobogókat, különböző tartószerkezeteket és egyedi gépelemeket is készítünk. Számos sikeres együttműködést tudunk magunk mögött. Természetesen a termékeink nagy részét rozsdamentes anyagból is el tudjuk készíteni.

    3. Mire kell odafigyelni a megfelelő kerítés kiválasztásánál?

    Megfelelő kerítés kiválasztásánál sok szempontot érdemes figyelembe venni. Mire szolgál a kerítés? Biztonsági, design vagy térelválasztás a funkciója? Vagy mindez együtt? Milyen környezetbe kerül a kerítés, mennyire legyen tartós a választott anyag? Ha már a tartósság: gondozást igénylő, vagy gondozásmentes bevonattal legyen ellátva a kerítésünk? Az előbb felsoroltakon kívül fontos, hogy a kerítésünk szakszerű alapozásra kerüljön, hiszen csak így lesz megfelelően stabil.

    A munkáink során folyamatosan arra törekszünk, hogy megtaláljuk a megfelelő egyensúlyt a megrendelői igény, anyagi keret és az optimális megvalósítás között.

    Teller Attila ügyvezető, VasAtis Kft.

    2. Fémkerítés előnyei

    A rozsdamentes acél kerítések nagy előnye a klasszikus fa kerítésekhez képest a karbantartás. A rozsdamentes acél nagyon könnyen karbantartható; nem kell minden évben festeni és tisztítása is egyszerű. A rozsdamentes kerítések tisztítása vízzel történik, ami egy magasnyomású tisztítógéppel társítva remek megoldás lehet, míg a beltéri inox korlátokat üveg- vagy rozsdamentes acél tisztítóval lehet tisztítani.

    3. Fémkerítés hátrányai

    Az acélkerítések hátránya a mechanikai sérülés, amely ütés hatására következik be, és teljesen független az anyagtól. Az acél már sokkal jobban ellenáll a mechanikai sérüléseknek, mint a PVC vagy a fa, de ez a kerítés sem tönkretehetetlen. A mechanikai sérülések javítása szinte lehetetlen, gyakran a teljes sérült alkatrész cseréjére van szükség, mivel a sérülések javításának nincs értelme.

    Rozsdamentes acél

    4. Acél kerítés ára

    Az acélkerítés árának megvitatásakor fontos tisztázni, hogy milyen acélról van szó. Mint már említettük, a rozsdamentes acél jelentősen drágább, mint a hagyományos, így egy méter magas, minőségi acélkerítés méterára 36 000 Forint körül mozog.

    Ha fémkerítés mellett döntött, a DaiBau.hu oldalon felveheti velünk a kapcsolatot. Weboldalunkon további tanácsokat talál a témával kapcsolatban, valamint forgalmazókat és gyártókat, akikkel együttműködünk, és akik megfelelő ajánlattal válaszolnak az Ön keresletére.

    Az árakról tájékoztató jellegű információkat kalkulátorunkban találhat.

    Szakcikk 622
    Szerző: Daibau Magazin

    Hasznos volt a cikk?


    Lakberendezési ötletek

    Magazin - Friss lakberendezési ötletek és szakértői tanácsok otthona kialakításához.

    Jó kivitelezőket keres a következő település területén Fém kerítés?

    Rendszerünkben van még 251 kivitelező a következő területre Fém kerítés:

    Díjmentes szolgáltatások
    Helyi kivitelezők
    Jutalék nélkül
    Rendszerünkben van még 251 kivitelező a következő területre Fém kerítés
    9.3
    0

    FT-Aszfalt Kft.


    8.6
    0

    Weld-Welt Kft


    9.6
    0

    Fűzfa és Társa Díszműkovács, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft


    9.3
    0

    Woody System Kereskedelmi és Szolgáltató Kft


    Használati feltételek I Adatvédelem I Tájékoztató a sütikről I Impresszum
    © 2023 Daibau.hu | Minden jog fenntartva!