Katerória
    Az emberek általában olyan esetekben döntenek a méretre szabott bútorok mellett, amikor ez az egyetlen módja otthonuk berendezésének. Ennek oka általában az adott helyiség szokatlan mérete, amelybe nem férnek be a szabványos, standard vagy gyári bútorok. Ez általában a tetőtéri lakásokra és manzárdokra vonatkozik, amelyek önmagukban szűkösek, sajátosak, és mindenekelőtt lejtős tető alatt vannak.
    Szakcikk 168
    egyedi butor
    Rendszerünkben van még 374 kivitelező a következő területre Egyedi bútor:

    1. Miért válasszon méretre gyártott bútort?

    A szokatlan, nem szabványos formájú lakások berendezésekor leggyakrabban méretre készített bútorokat választanak. Jó példa erre a fent említett tetőtéri lakás, ahol a tető lejtése miatt nem lehet szokásos lakótéri bútorokat használni. Az emberek akkor is a személyre szabott bútorokat választják, ha a szabványosnál több vagy kevesebb helyük van. Ilyen esetekben például egy nagyobb vagy kisebb méretű szekrényt kell venni, mert a szabványos méretű lehet nem férne el az adott helyiségben.

    A méretre gyártott bútoroknak azonban más előnyei is vanna azon kívül, hogy méretben és stílusban pontosan illeszkednek a helyiséghez. Így a szabványosnál nagyobb vagy kisebb ágyat, a helyiség méreteihez, a falak és a mennyezet geometriájához igazított konyhai vagy fürdőszobai elemeket, esetleg a sorozatgyártásban nem kapható formájú vagy méretű étkezőasztalt vagy székeket stb. szerezhet be.

    Egyesek olyan bútort szeretnének, amely minden tekintetben teljesen személyre szabott és egyedi. Az ilyen bútorok gyártásához először vázlatokat kell készíteni, meg kell határozni a méreteket, és végül le kell gyártani. Így kiválaszthatja a formát, az anyagot, a színt, a méretet, a mintát, ami hatással lehet a többi bútorelem kiválasztásakor is. Igaz, hogy a legtöbb üzletben kapható olyan bútor, ami tetszik, de ritkán felel meg tökéletesen az elképzeléseinknek. Lehet, hogy egy szekrény tökéletes kialakítású, de mi van akkor, ha nem az elképzelt anyagból vagy színben készült? Ugyanez történhet kanapé vásárlás esetén is: a méretek megfelelőek lehetnek, a formatervezés kiváló, de a kívánt anyag vagy színkombináció nem áll rendelkezésre. Ebben az esetben nincs más választás, mint hogy egyedi bútordarabot rendeljen, amelyet ízlésének megfelelően készítenek el.

    A TOMOSZ Bt. szakemberének tanácsa

    1. Miért válasszák olvasóink a TOMOSZ Bt. által tervezett és készített bútorokat?
    Cégünk 1998 óta jelen van a piacon és azóta igyekszünk tartani a lépést az asztalosipar legújabb technikáival, anyagaival. Termékeinket mindig a megrendelő kérése alapján egyedileg gyártjuk le és határidőre beszereljük. Cégünk a pontos ajánlat elkészítéséhez helyszíni felmérést végez, vagy minél részletesebb egyeztetés után tervekből is dolgozik. Ezek a munkák ingyenesek! Megrendeléskor a teljes összeg 50%-ának átadásával indítjuk projektjeinket.

    2. Milyen bútorokat készítenek? Foglalkoznak-e még valamivel bútorok készítésén és restaurálásán kívül?
    Nálunk a hangsúly az egyediségen van! Bármilyen bútort elkészítünk, amit a kedves vevő, vagy belsőépítésze megálmodik. Akár a tervezésben is segítünk. Palettánkon vannak konyhabútorok, beépített szekrények, nappali és hálószoba bútorok, irodabútorok, lépcsők.

    3. Az Önök tapasztalata alapján mire a legfontosabb odafigyelni a régi bútorok restaurálásánál?
    A régi bútorok restaurálásakor a legfontosabb hogy korhű anyagokkal és technikákkal dolgozzunk. Ehhez persze ismerni kell az adott kor bútorkészítési módszereit. A restaurált bútorok átadásakor felhívjuk a tulajdonos figyelmét a felújított bútor megfelelő tárolására, kezelésére, használatára.

    Tomcsányi András ügyvezető, TOMOSZ Bt.

    2. Egyedi bútor ára

    A méretre szabott bútor ára függ a mérettől, az összetettségtől, az anyagtól (tömörfa, forgácslap, laminált bútorlap, rétegragasztott és furnér vagy MDF) és természetesen a kivitelezőtől. A bútorszalonokban például kiválaszthatja a gyárilag előállított konyhai elemek színét vagy méretét, de az anyagot, amelyből az adott darab készült már nem. Ezért a méretre gyártott bútorok ára általában az anyagtól, a kárpitozástól és a kiegészítő elemek minőségétől függ. Az egyedi bútorok általában jobb minőségűek és teljesen megfelelnek az Ön elképzeléseinek és ízlésének.

    Egyedi bútor
    Az asztalos által készített bútorok általában mindig egyedi termékek

    Ha egyedi bútort szeretne, küldjön keresletet, amelyhez vázlatot vagy képeket is csatolhat arról a bútorról, amit szeretne, és bevált asztalosaink néhány napon belül árajánlatokkal válaszolna. Daibau.hu weboldalunkon további tanácsokat is találhat.

    Amennyiben csak az árak érdeklik tekintse meg kalkulátorunkat.

    Szakcikk 168
    Szerző: Daibau Magazin

    Hasznos volt a cikk?


    Lakberendezési ötletek

    Magazin - Friss lakberendezési ötletek és szakértői tanácsok otthona kialakításához.

    Jó kivitelezőket keres a következő település területén Egyedi bútor?

    Rendszerünkben van még 374 kivitelező a következő területre Egyedi bútor:

    Díjmentes szolgáltatások
    Helyi kivitelezők
    Jutalék nélkül
    Rendszerünkben van még 374 kivitelező a következő területre Egyedi bútor
    9.7
    0

    PEGABUTOR Termékgyártó és Forgalmazó Kft


    9.5
    0

    GERECSE BÚTOR Szolgáltató és Kereskedelmi Bt


    9.6
    0

    KELLO PRODUKT Gyártó és Kereskedelmi Kft


    9.9
    0

    FAFURDANCS 2000 Gyártó-, Szolgáltató- és Kft


    Használati feltételek I Adatvédelem I Tájékoztató a sütikről I Impresszum
    © 2023 Daibau.hu | Minden jog fenntartva!